24. jan. 2024

En stor aften med NFH

Den 3. januar 2024 var vi med til Nykøbing F. Håndboldklub - NFHs arrangement for partnere i SPAR NORD BOXEN. Denne aften havde vi æren af at indtage scenen sammen med ingen ringere end Borre, som gerne ville vide lidt om hvordan det står til i revisorligaen.

Hvis du ikke var til stede ved Nykøbing F. Håndboldklubs arrangement for partnere, så kan du læse lidt mere om hvilke svar Peter Kamper og Martin Andersen gav under interviewet med Borre i SPAR NORD BOXEN.

Hvordan står det til i revisorligaen?

Hos KAMPER+ANDERSEN ser vi lige nu ind i en masse spændende udfordringer og et helt nyt regelsæt, men vi gør os umage. Vi formår derfor virkelig at gribe de mange bolde der bliver kastet til os, og vores afleveringer er stabile hele vejen igennem, så det er superpositivt” – udtaler Martin Andersen.

“Ja absolut, men altså … revisor-ligaen er jo benhård. Det er jeg også sikker på at flere af vores kollegaer her i aften kan bekræfte. Hele revisorligaen oplever lige nu et stort pres med endnu flere kampe. Vi mærker derfor også at vores hold er meget eftertragtet. Der er rigtig mange erhvervskunder, som ønsker, at vi kommer på banen i deres virksomhed” – udtaler Peter Kamper.

Hvilken holdopstilling kommer I med denne sæson?

I den her sæson har vi fokus på at være hurtigere og endnu mere skarpe i vores angrebspositioner. Vi har derfor rykket lidt på positionerne og udskiftet enkelte spillere fra sidste sæson. Vi har bl.a. skrevet kontrakt med Andersen Revision, som har Martin Andersen som anfører, og nu skabt et helt fantastisk hold, som virkelig kan komme frem over banen” – udtaler Peter Kamper.

Har I skiftet hjemmebane?

Nej, vi har ikke skiftet hjemmebane. Vores hjemmebane er er fortsat i Toldbodgade 11 i Nykøbing Falster. Der har vi tidligere vundet adskillige hjemmekampe, og det forventer vi også at gøre i fremtiden, nu med Martin Andersen ombord.” fortæller Peter Kamper.

Har I skiftet hjemmebane?

Nej, vi har ikke skiftet hjemmebane. Vores hjemmebane er er fortsat i Toldbodgade 11 i Nykøbing Falster. Der har vi tidligere vundet adskillige hjemmekampe, og det forventer vi også at gøre i fremtiden, nu med Martin Andersen ombord.” fortæller Peter Kamper.

Vi håber, at alle vores kunde, samarbejdspartnere og professionelle relationer har fået svar på alle spørgsmål. Hvis du er i tvivl om noget eller ønsker svar på et specifikt spørgsmål, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte KAMPER+ANDERSEN. Vores rådgivning sikrer dig, at du står stærkest muligt, når du driver virksomhed.

Et godt råd på det rigtige tidspunkt er guld værd for din virksomhed...

Ring til en af vores dygtige kolleger hos KAMPER+ANDERSEN og hør mere om vores stærke kompetencer inden for regnskab, rådgivning og kontrol

Peter Kamper

Partner

Kontakt mig og få en snak om
dine udfordringer og opgaver.

11. jul. 2024

Stillingsopslag: Revisor hos KAMPER+ANDERSEN

Vil du være en del af et dynamisk team i en voksende revisionsvirksomhed? KAMPER+ANDERSEN søger en erfaren revisor til at assistere med årsregnskaber, skatteopgørelser og interne processer. Med mindst 4 års erfaring inden for regnskabsaflæggelse og kendskab til Uniconta, E-conomic, Case-ware og MS Office, kan du blive vores nye kollega.

Læs mere +

20. mar. 2024

Hvornår skal årsrapporten indsendes, og hvad skal årsrapporten indeholde?

Den generelle indberetningsfrist for årsrapporten er 6 måneder efter regnskabsårets udløb. Børsnoterede virksomheder og statslige aktieselskaber skal indsende årsrapporten senest 4 måneder efter regnskabsårets udløb. Personligt ejede virksomheder har ikke pligt til at udarbejde og indberette en årsrapport.

Læs mere +

14. mar. 2024

Nye regler for registrering af arbejdstid

Fra 1. juli 2024 bliver det lovpligtigt for dig og alle andre danske arbejdsgivere at sørge for, at medarbejdere har mulighed for at registrere deres arbejdstid. Kravet om registrering af den daglige arbejdstid vil have økonomiske og administrative konsekvenser for dig som arbejdsgiver - især hvis du ikke tidsregistrerer i dag og naturligvis også, hvis du ikke overholder loven.

Læs mere +