Regnskab og revision

Vores revisorer varetager regnskab, bogføring, budgettering og revision for virksomheder og selvstændige erhversdrivende på Lolland-Falster. Alle vores services tilpasses naturligvis dig og din virksomhed, så du altid får den rette rådgivning med på vejen.

Kontakt os +

Økonomisk rådgivning

Økonomien er fundamentet for din virksomhed. Det er derfor vigtigt at have et solidt overblik over din virksomheds økonomiske situation. Med den rette rådgivning kan du sikre din virksomheds stabilitet, vækst og videre udvikling.

Kontakt os +

Skatterådgivning

Vi sikrer endvidere, at din virksomhed opnår de skattefradrag, som de er berettiget til. Såfremt skattelovgivningen har flere alternative løsninger, så sikrer vores rådgivning, at du kan træffe den rigtige beslutninger ud fra et oplyst grundlag.

Kontakt os +

Moms og afgifter

Vi værner om dine værdier ved at sikre at din virksomhed altid opfylder gældende lovgivningen. Vi kan derfor også garantere dig, at du udelukkende betaler det som du skal i moms og afgifter.

Kontakt os +

ET GODT RÅD PÅ DET RIGTIGE TIDSPUNKT ER GULD VÆRD FOR DIN VIRKSOMHED …

Vi er eksperter i rådgivning indenfor skat og udvikling af virksomheder. Ring og få en snak med en af vores dygtige rådgivere. Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din virksomheds økonomi.

LAD OS HJÆLPE MED DIT REGNSKAB

Vi er eksperter i elektronisk bogføring og økonomistyring

KONTAKT OS +

ESG – FREMTIDENS GRØNNE TAL

Nye krav til både leverandører og deres samarbejdspartnere ved budgetter på over 2,5 millioner kroner

KONTAKT OS +

SKATTERÅDGIVNING OG VIDEN OM VEJEN TIL BEDRE DRIFT OG ØGET VÆKST

Spørge os om mulighederne i den grønne omstilling

KONTAKT OS +

VI LØSER OGSÅ DISSE OPGAVER FOR VORES MANGE KUNDER:

ESG rapportering
Ny bogføringslov
Beskatning af personalegoder
Generationsskifte
Finansiering
Økonomisk rådgivning

Startup – Iværksætter
Forretningsudvikling
Optimér virksomheden
Køb og salg af virksomhed
Investering og beskatning
Ferielov

Selskabskonstruktion
Årsregnskab
GDPR og persondatalov
SKAT, moms og afgifter
Virksomhedskapital
Krisestyring

Et trygt samarbejde

Når du samarbejder med en revisor fra KAMPER + ANDERSEN, så er du sikret et trygt og fortroligt samarbejde om din virksomheds økonomi. Vores revisorers rådgivning er fundamenteret i en høj faglighed, mange års revisionserfaring og et ønske om at levere et højt serviceniveau.

KAMPER + ANDERSEN er en del af Dansk Revision, som består af 450 partnere og medarbejdere. Det er et partnerskab, som vi er meget stolte af, fordi det skaber værdi for vores kunder. Ved partnerskabet med Dansk Revision kan vi nemlig sikre, at du altid har adgang til alle de kompetencer, som du kan få brug for i din virksomhed.