Vi er en lokal forankret revisionsvirksomhed i Nykøbing Falster, som servicerer lokale virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende på Lolland-Falster. Vi er din økonomiske sparringspartner, og vi tilstræber at være fleksible, pålidelige og yde dig en formidabel service.

Vores revisorer
Vi er meget stolte af at kunne præsentere en medarbejderstab på 20 revisorer og revisorassistenter, som alle besidder stærke kompetencer og en høj faglighed indenfor regnskab og revision.

Vi kan derfor uden tøven garantere dig, at vores revisorer hurtigt kan sikre dig et økonomisk overblik, så du kan træffe strategiske og velovervejede beslutninger på vegne af din virksomhed.

Dansk Revision
Vi er en del af Dansk Revision, som består af 450 partnere og medarbejdere. Det er et partnerskab, som vi er meget stolte af, fordi det skaber værdi for vores kunder. Ved partnerskabet med Dansk Revision kan vi nemlig sikre, at du altid har adgang til alle de kompetencer, som du kan få brug for, når din virksomhed skal effektiviseres eller udvikles.

VORES REVISORERS KOMPETENCER OG MANGEÅRIGE ERFARINGER SIKRER DIG, AT DU STÅR STÆRKEST MULIGT,
NÅR DU DRIVER VIRKSOMHED. FIND DIN NYE REVISOR HOS KAMPER+ANDERSEN.

VI ER KLAR TIL AT UDVIKLE OG EFFEKTIVISERE DIN VIRKSOMHED.

Et trygt samarbejde

Når du samarbejder med en revisor fra KAMPER + ANDERSEN, så er du sikret et trygt og fortroligt samarbejde om din virksomheds økonomi. Vores revisorers rådgivning er fundamenteret i en høj faglighed, mange års revisionserfaring og et ønske om at levere et højt serviceniveau.

Vi er en del af Dansk Revision, som består af 450 partnere og medarbejdere. Det er et partnerskab, som vi er meget stolte af, fordi det skaber værdi for vores kunder. Ved partnerskabet med Dansk Revision kan vi nemlig sikre, at du altid har adgang til alle de kompetencer, som du kan få brug for i din virksomhed.